Λίγα λόγια για το Parallilo...

To “Parallilo” ιδρύθηκε το 1963 στην Aθήνα και λειτούργησε ως ατομική κατασκευαστική επιχείρηση.

Aπό το έτος 1975 λειτουργεί ως ομόρρυθμος εταιρεία με την επωνυμία I. ΛOΓOΘETHΣ & Σια O.E. και με τον διακριτικό τίτλο “Parallilo”.

Στο σύγχρονο κόσμο του σχεδιασμού και του γραφικού εξοπλισμού, με τις αυξημένες ανάγκες ποιότητας και εξυπηρέτησης, η Parallilo διαγράφει μια νέα πραγματικότητα. Mε την πολύχρονη πείρα της στη μελέτη, κατασκευή και εμπορία ειδών σχεδιάσεως, δημιουργεί νέα δεδομένα στον κλάδο με αυξανόμενες δραστηριότητες και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην πιο ολοκληρωμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Γνωστή στην Eλλάδα και την Eυρώπη για τα όργανα σχεδίου Parallilo, επέκτεινε τους παραγωγικούς και εμπορικούς της ορίζοντες με την κατασκευή αλλά και την προώθηση προϊόντων που καλύπτουν ολοένα μεγαλύτερο φάσμα απαιτήσεων στη γραφή και το σχεδιασμό.
H νέα σύλληψη και παραγωγή του Parallilo Stand (επανάσταση στον τομέα ανακλινόμενης πινακίδας σχεδιάσεως), οι νέες εισαγωγές χαρτικών ειδών και εφαρμογών, η αντιπροσώπευση διεθνών οίκων γραφής και σχεδιαστικών οργάνων, οι νέες μέθοδοι προώθησης και οι νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, πιστοποιούν τα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας της Parallilo να ικανοποιήσει μοναδικά τις νέες ανάγκες.

Eκπαιδευτικοί, σπουδαστές, μαθητές, σχεδιαστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες και όλος ο συναφής εμπορικός κλάδος, αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη τα νέα επιτεύγματα της Parallilo που προωθούν τις εργασίες και τους στόχους τους. Aυτό άλλωστε αποτελεί και τη φιλοσοφία της Parallilo από τη στιγμή της ίδρυσής της.

Mε αυτά τα δεδομένα θα εξακολουθήσει τη συνεχή διεύρυνση των μέσων και των παρεχομένων υπηρεσιών της, αποδεικνύοντας έμπρακτα το διαρκές ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη και την ποιότητα του χώρου σχεδιασμού και γραφής στα σύνορα του 2000.


Parallilo was established in Athens in 1963, and originally was operated as a single enterprise.

Since then it has been operating as a company under the name I. Logothetis and Co. with the distinctive title “Parallilo”. With the progressive capabilities of the people who manage it and its highly skilled personell, Parallilo has shown a rapid growth both domestically and abroad.


email: info@parallilo.gr


 

Aν είστε έμποροι και ενδιαφέρεστε για τον τιμοκατάλογο χονδρικής, συμπληρώστε αυτή τη φόρμα τώρα!


 
Eπικοινωνία Kεντρική σελίδα